Polisztirol EPS 80 szigetelés

Miért a polisztirol?

A Polisztirol (Dryvit, Nikecell) szigetelés az épületek külső és belső hőszigetelése. Nem megfelelő szigetelés esetén a lakás fűtési költsége könnyen az egekbe futhat, nem beszélve a vizesedés és penészedés okozta problémákról, mellyel a ház minősége is folyamatosan romlik, ezért hosszútávon mindenképp érdemes profi kivitelezésű hőszigetelés mellett letenni a voksot.
A szigetelőanyagoknál is nagyon fontos jellemző, hogy olyat válasszunk, amely megőrzi hosszútávon is az eredeti állapotát.

Milyen típusai vannak a Polisztirol hőszigetelő anyagnak?

 • Extrudált polisztirol (XPS)
  • Ezek a lapok a normál expandált polisztirol lemezekhez képest a vizet sem szívják magukba, így az a polisztirol alkalmazhatósága elég széleskörűre bővült.
  • Kifejezetten nagy igénybevételnek kitett felületekhez javasoljuk, mint például a lábazat.
 • Grafitos polisztirol lapok (szürke színűek)
  • Alacsonyabb a hővezetési tényezője a normál polisztirol lapokhoz képest. Felhasználási területe egyező az expandált lapokkal.
 • Expandált polisztirol lapok (EPS)
  • Elsősorban homlokzatszigetelésre és lépéshang szigetelésre szokták használni. Kedvező árú, alacsony sűrűségű alapanyag.
   ​​

Melyik szigetelőanyagot válasszam?

Gazdaságos és energiahatékony hőszigetelő rendszerek hozhatók létre grafitadalékos EPS, extrudált polisztirol (XPS) lapokkal, formahabosított polisztirol (EPS) valamint ásványgyapotlapok használatával is, ugyanakkor az építés, felújítás során használt termékek akkor biztosítanak igazán tökéletes eredményt, ha a célnak megfelelő termékek együtt, rendszerben kerülnek beépítésre, ezért kérje tanácsadónk segítségét. Szakértő csapatunk több, mint 10 éves homlokzatszigetelési tapasztalattal rendelkezik így biztosítja, hogy az eredmény maradéktalanul kielégítse az Ön igényeit. Természetesen a kapcsolat menüpontban megadott telefonszámon kollégáink készségesen megválaszolják minden felmerülő kérdését. Kattintson az ajánlatkérés gombra és felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy mielőbb élvezhesse a megfelelő szigetelés előnyeit, ezzel is csökkentve háztartása költségeit.

Ajánlatkérés