Házépítés

Kulcsrakész házépítés

Vállaljuk általunk készített vagy hozott, egyedi tervezésű családi házak kivitelezését, egyedi árajánlat készítésével.

Tervezés
A tervezés célja harmonikus, magas használati értékű otthon tervezése, egységes építészeti koncepció megalkotása. Fontos számunkra, hogy megbízonkkal közösen olyan épületet alkossunk, melyek az energiatakarékosság mellet az anyagi keretet is figyelembe veszik.

Költségvetés 
Az építkezés egy többszörösen összetett folyamat, a tervezésen túl jól átgondolt, anyagi tervezettre is szükség van.

Az általunk készített költségvetés tartalmazza az építménybe beépítésre került anyagokat, azok mennyiségeit, illetve az elvégzendő szakipai munkákat tételesen.

Kivitelezés
Az építés, mint a lebonyolítás legnagyobb része a műszaki szakemberek összehangolt munkájának eredményeképpen lesz sikeres.
Az építőmesteri munkákat a cég nagy tapasztalattal és szakértelemmel rendelkező munkatársai végzik. Ők kiemelt figyelmet fordítanak az egyéni kérések teljesítésére is. Szakszerelőipari munkákat végző munkatársaink évek óta állandó és megbízható társaink a megvalósításban.

Legfontosabbak számunkra:

  • határidők betartása
  • magas színvonalú minőség
  • Megbízónk elégedettsége

Miért válassz minket?

Cégünk 10 éve foglalkozik házépítéssel, lakásfelújítással. Minden általunk elvégzett munkára 5 év teljes körü garanciát adunk, nagyon régóta együtt dolgozó, összeszokott professzionális munkatársaink vannak. 

Kérd teljesen díjmentes ajánlatunkat, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Ajánlatkérés