Teljes körű térburkolás

Díszítsd kerted Te is térburkolattal!

A színezett térkő burkolatok egyre jobban helyettesítik az egyre drágább és nagyobb munka-igényű terméskő burkolatokat. Lerakása gyorsan kivitelezhető, mivel a térburkolatok elemeit nagy sorozatban magas szilárdsággal és méretpontossággal gyártják.

Előnye, hogy oldalukon lévő súrlódási erők ellenállását az alapozásnak adja át egymásba kapcsolódó alakjuknak köszönhetően, ezért a legnagyobb figyelmet a megfelelő mélységű és szerkezetű alapozás igényli.

A térburkoló elem szerkezete és vastagsága is hasonló jelentőséggel bír 

További előnye a burkolt felületeknek, hogy könnyedén felszedhetőek, a  sérült kövek kényelmesen cserélhetőek. A talaj levegőzése és vízháztartásának utánpótlása biztosított a burkolat fugáin keresztül.

 A gáz könnyedén a felszínre juthat, így nem halmozódik fel a föld alatt, ezáltal egy esetleges gázszivárgás észlelése gyorsabb, a közeli fák gyökérzete sem károsodik.

Miért válassz minket?

Cégünk 10 éve foglalkozik térburkolással 50 - 5000m2 felületig. Minden általunk elvégzett munkára 5 év teljes körü garanciát adunk, nagyon régóta együtt dolgozó, összeszokott professzionális munkatársaink vannak. 

Hogyan dolgozunk?

A térburkolás nálunk előre meghatározott szigorú szabályok mentén halad, az alábbiak szerint:

  • Áttörések elhelyezése
  • Térburkolat tüköralap tömörítés
  • Ágyazóréteg elkészítése
  • Térburkoló kövek lerakása
  • Térburkolat bevágása
  • Térburkolat vibrálás

Amennyiben kertjébe szeretne egy süllyedésmentes terasz, járda vagy kocsi beállót, úgy keressen fel bennünket és kérje díjmentes ajánlatunkat, majd megépítjük kertje mutatós térburkolatát.

Ajánlatkérés